Workshop: Geef uw data meer waarde!

DAAT organiseert de workshop “Geef uw data meer waarde!”.
Tijdens de workshop wordt het proces van data analyse uitgelegd aan de hand van een stappenplan. Met de kennis die u deze dag opdoet, kunt u ontdekken hoe u een hoger rendement kunt halen aan de hand van de data uit uw organisatie.
Meld u nu aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 Inhoud

Frank Wensink en data specialisten beantwoorden o.a. de volgende vraagstukken:

  • Wat is data en hoe krijg ik inzicht in mijn eigen data?
  • Wat is het proces om waarde uit mijn data te halen
  • Hoe pas ik het stappenplan toe binnen mijn organisatie?
  • Hoe stel ik een data vraagstuk op aan de hand van een KPI framework, welke indicatoren heb ik nodig?
  • Hoe zet ik de geanalyseerde data om in dashboard en hoe monitor ik dit?

Na een korte introductie van wat data is en wat u ermee kunt, behandelen wij het proces van het stellen van de visie tot aan de implementatie van het resultaat van het onderzoek door middel van een stappenplan waarbij het KPI framework een groot onderdeel van is.

Wij behandelen AI & BI als extra topic: Wat is en Hoe pas ik AI/BI toe in mijn organisatie.
U gaat ook zelf aan de slag door aan de hand van een voorbeeld case dit proces in werking te stellen. Zo krijgt u inzicht in hoe u zelf meer waarde aan uw data kan geven.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer over de kracht van data wilt weten en dit efficiënt wilt toepassen in de organisatie. U hoeft geen verstand te hebben van data, want dat leert u allemaal in deze workshop. Werkt u met al die verschillende sheets in Excel, dan is dit echt iets voor u.

Wie zijn wij?  

DAAT gelooft dat uw data informatie bezit waarmee u keuzes kunt maken en biedt een helpende hand in het gehele proces. Samen met onze data specialisten zijn wij een dynamisch, enthousiast team dat van diversiteit en uitdagingen houdt. Wij zijn onder andere groot in textmining, complexe business cases en het verzamelen en verwerken van diverse data. Wij geloven in een inclusieve samenleving en zetten dus ook mensen in met afstand tot arbeid.

Kosten

De kosten voor de workshop zijn €99 per persoon . U ontvangt een tegoedbon ter waarde van €99 welke u kunt inleveren wanneer u ervoor kiest een project (of een sprint) met DAAT uit voeren.

Praktische informatie

De workshop “Geef uw data meer waarde!” vindt plaats op donderdag 12 september 2019 van 15:00 tot 18:00 bij onze samenwerkingspartner KonnecteD (Schonenvaardersstraat 9, 7418CC Deventer).

Aanmelden – vol is vol

Ziet u ook het profijt in van meer waarde aan uw data geven? Schrijft u zich dan nu in.

Op dit moment is er geen workshop ingepland. Als u zich inschrijft nemen we met u contact op en zoeken we een passende workshop voor u.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Organisatie
DAAT geeft uw data waarde
  • Schonenvaardersstraat 9,
    7418 CC Deventer

    088-4341290


DAAT geeft uw data waarde