Wat doen wij

Veldwerk - Algemeen

Veldwerk - Textmining

Data-analyse en visualisatie

Maatwerk

Veldwerk - Algemeen

Data verzamelen digitaal, telefonisch en met papier

DAAT verzorgt voor onderzoekers het verzamelen van data. Dit begint met het aanschrijven van een doelgroep op papier, via een link of digitaal. Na het uitvragen wordt het volledig verwerkt tot een gewenst codeboek.

DAAT is gespecialiseerd in het verwerken van data dat op papier staat. Dat doet DAAT via handige tooling, goede procedures en programma's met OCR-software. 

Veldwerk wordt onder andere gedaan door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat geeft een goed gevoel.

Veldwerk -Textmining

Veel tekst overzichtelijk in beeld krijgen

DAAT heeft veel geïnvesteerd in het toepassen van textmining. Hierdoor is DAAT in staat veel teksten te analyseren tot het noodzakelijke. Er wordt inzicht verkregen in tekstopbouw, de schijfwijze, het voorkomen van onderwerpen met gedetailleerde inhoudelijke toelichting. 

Zorgplannen (kwaliteitskaders VV en Gz) worden door middels van de ontwikkelde kennis en kunde gemakkelijk geanalyseerd en in een overzichtelijke rapportage teruggekoppeld. 

Deze methodiek wordt momenteel veel ingezet bij zorgverzekeraars.

Data-analyse en visualisatie

Monitoring en/ of Data-analyse

DAAT heeft verschillende data-analisten voor u beschikbaar. U kunt nu eindelijk uw data goed opslaan in een database en deze klaar maken om te gebruiken voor verbetering. 

DAAT heeft een mooi proces voor u ontwikkeld. U krijgt deze van ons om zo gericht te vragen en te beantwoorden. 

Wij analyseren uw data samen met u en maken hiervan mooie visualisaties. De inzichten zijn er om verbeteringen door te voeren om informatie te delen.

Data analyse wordt commercieel veel ingezet om winstgevendheid van producten of klanten inzichtelijk te krijgen. Maar wij helpen u ook graag om efficiëntie te meten. 

 

Maatwerk

Specifieke vragen en datasets

Heeft u een specifieke vraag of een dataset en vraagt u zich af hoe u hier verder mee kan komen. Dan kunt u het beste DAAT bellen. 

DAAT gaat samen met u kijken of er iets mogelijk is en helpt met een plan van aanpak. 

Heeft u data maar weet u niet wat er mee kan? Wij hebben veel data gezien en willen graag onze kennis delen.

Wij ontmoeten u graag!

Wilt u een keer vrijblijvend klankborden over vraagstukken die u bezig houden of wilt u meer weten over onze diensten en oplossingen? Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak bij u op kantoor of bij ons op locatie. We maken er graag tijd voor.
Organisatie
DAAT geeft uw data waarde
  • Schonenvaardersstraat 9,
    7418 CC Deventer

    088-4341290


DAAT geeft uw data waarde